A megbízási szerződés megkötése után több mint 20 éves ingatlanközvetítői tapasztalatomnak köszönhetően azonnal hatékonyan kezdem hirdetni az értékesítendő ingatlant, a kidolgozott, jól bevállt hirdetési stratégiám alapján. Online  ajánljuk ingatlanát a rendszerünkben regisztrál potenciális vevőjelölteknek.

Cégem jelenleg több aktív, lakást, házat, telket kereső Ügyféllel van napi kapcsolatban. Amennyiben kereső ügyfeleimnek nem megfelelő az Ön ingatlana, internetes és nyomtatott hirdető felületeken reklámozom.

Saját költségemen hirdetőtáblát helyezek fel ingatlana utcáról legjobban látható részére.

 

Felveszem  az irodai ingatlanközvetítői programomba, ami azonnal, automatikusan az ön ingatlanának megfelelő leglátogatottabb ingatlanos internetes portálokra eljuttatja hirdetését.

Ezzel egyidőben pedig rendszerünk (MIOSZ) automatikusan a már regisztrált ügyfeleiknek hírlevél formájában értesítést küld  az ön ingatlanának paramétereiről és megvásárlásának feltételeiről is. 

Amennyiben valamelyik érdeklödőnek elnyerte tetszését az ingatlan, úgy időpontot egyeztetek az eladó és a vásárló féllel, a személyes megtekintés céljából.

 Az előre egyeztetett időpontban a vevőjelöltet személyesen kikísérem az eladó ingatlanhoz a pontosabb bemutatás érdekében.

Amennyiben a vevőjelöltnek elnyerte tetszését a személyes megtekintés után is az ingatlan, úgy részemre megteheti a hivatalos vételi ajánlatát. 
Itt a vevőjelöltnek meg kell adnia azt az összeget, amennyiért  megvásárolná az eladó ingatlant, valamint  bővebben leírni, az ingatlan vételárának teljes kifizetésének menetét, amit tud vállalni, illetve egyéb extra kérését, kívánságát, amihez mindenképpen ragaszkodik egy lehetséges adás-vételi szerződés esetén.

Az adott ingatlan eladójával, haladéktalanul felveszem a kapcsolatot és megteszem a vásárlójelölt nevében a vételi ajánlatot, majd  a válaszáról azonnal értesítem a vevőjelöltet. Amennyiben Ön, az eladó fél elfogadja a vételi ajánlatot  a vásárló felekkel megtörténik az adatfelvétel, melyben rögzítésre kerülnek a felek személyes adatai, a vételár kifizetésének ütemezése és az adás-vétel egyéb részletei. Ezt a vételi nyilatkozatot és elfogadási nyilatkozatot  eljutattom a felek által választott jogászukhoz, akivel közösen egyeztetjük az adás-vételi szerződés megkötésének időpontját.

Az adott időpontban a  szakjogásznál  megköttetik az adás-vételi szerződés. 

ÍGY ÖN GYORSAN, BIZTONSÁGOSAN ÉRTÉKESÍTHETI INGATLANÁT! 

Annak érdekében, hogy az Ön ingatlanát a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban és a lehető legjobb feltételekkel értékesítsük, sokkal több időt, energiát és pénzt fordítok az Ön ingatlanára, mint más helyi konkurens ingatlanirodák.