Kötelességünk, hogy színvonalas, minőségi tanácsadással és teljes körű szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére, ezért az egyik vezető hitelbróker céggel állok szerződéses jogviszonyba.

Az Ön által kiválasztott ingatlanra vonatkozóan munkatársunk összehasonlító elemzést készít a bankok ajánlatából, melynek segítségével közösen kiválasztható az Önnek legmegfelelőbb bank illetve banki konstrukció, amely jövedelmi helyzetének is megfelel. Amennyiben Önnek mint hitelfelvevőnek is megfelel az ingatlaniroda hitelügyintézőjének ajánlata és megbízza irodánkat, úgy kollégánk beszerzi a hitelfelvételhez szükséges dokumentumokat, felveszi a kapcsolatot a kiválasztott bankkal és segítségével jelentős időt és pénzt takaríthat meg.

Nálunk bármilyen pénzügyi tervére megoldást találhat: megkeressük Önnek a piacon található legkedvezőbb hitel ajánlatot, segítünk abban, hogy esetleg meglévő hitelét kedvezőbbre cserélje. Mindezt bankoktól függetlenül, és az Ön számára teljesen díjmentesen ajánljuk.

 1. Személyes körülményeinek áttekintése:
 2. Milyen mértékű hitelt vehet fel ?
 3. Milyen típusú hitel lehet meglévő igényeinek a legmegfelelőbb ?
 1. Végignézve a teljes banki kínálatot több lehetőséget mutatunk be Önnek az egyes alternatívák előnyeinek és hátrányainak részletes bemutatásával.
 2. Összehasonlításokkal és minden szükséges információval támogatjuk, hogy Ön hosszú távra jó döntést hozzon. 
 1. Mérlegelve a megkapott információkat (esetleg továbbiakat kérve) kiválasztja a felvenni kívánt hitelt.
 1. Meghatározzuk az adott hitel felvételéhez szükséges dokumentumok körét (adásvételi szerződés, földhivatali papírok, APEH és/vagy munkáltatói igazolás, stb...)
 1. Összeállítjuk hiteligénylését és leadjuk a kiválasztott banknak. Ezen ponttól kezdve napról napra nyomon követjük a bankon belüli folyamatot; hol tart az Ön hitelének felvétele.
 1. A hitelt nyújtó bank által megbízott értékbecslő meghatározza a fedezetként felajánlott ingatlan értékét, melyről Ön a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatást kap.
 1. A benyújtott dokumentumok és az ingatlan-értékbecslés alapján a bank dönt a hitel jóváhagyásáról.
 1. A hitelszerződéshez szükséges vagyonbiztosítást megkötése, esetleges hitelkiváltási dokumentáció beszerzése, stb...
 1. Szerződés aláírása a bankban. 45-60 perces folyamat egy előre egyeztetett időpontban.
 1. Tartozás elismerő nyilatkozat aláírása a közjegyzőnél.
 1. Földhivatali ügyintézés, tulajdonjogról lemondó nyilatkozat beszerzése az előző tulajdonostól, régi jelzálogjog törlése...
 1. Rendelkezésére áll a hitel. Ingatan vásárlásakor jellemzően közvetlen az eladónak fizeti ki a bank a hitelt. Természetesen a hitel folyósítása után is bármikor bizalommal fordulhat hozzánk kérdéseivel.