Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege tanya
Belső terület 120 m²
Telek terület 4461 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 3 szoba
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1920
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: nincs
Energetika :
Övezeti besorolás L5
Lift nincs
Domaszéki tanya remek helyen, a fő út mellett!
Domaszéken a körforgalomtól pár méterre a fő út mellett kínálok eladásra egy 120 m2-es tanyát melléképülettel, 4461 m2-es területen, ami lakóház, udvar- szántó megnevezésű.
A tanyán az évek alatt történtek felújítások, de a valamikori, eredeti jellege még megtalálható, kis munkával vissza alakítható. Az eredeti 2 szobás tanyából mára 3 szobás, 2 konyhás, fürdő-WC-s ház lett kialakítva, nagy előszobával. Az eredeti rész vályogból, a hozzá épített előszoba téglából épült.
A régi fedett gangot beépítették, így lett a nagyméretű előszoba, ahonnan nyílnak a ház helyiségei. A legbelső, udvar felőli szobában található a kemence, ami felújításra vár. A kemence ajtaja a ház hátuljánál van, ahonnan megrakható tüzelővel.
A házban vezetékes gázról konvektorok biztosítják a meleget. A fürdőben, együtt a tusoló és a WC, víztartályos gázmelegítő adja a meleg vizet. A (egyik) konyha is innen van ellátva a használati meleg vízzel. A másik konyhában van egy légkondi, aminek a nagyon meleg nyári napokon nagy hasznát lehet venni! A mai kornak eleget téve van internet a tanyában!
A telken 2 fúrt kút, és egy ásott kút van, amit az iváson kívül, mindenre használnak.
A tanyától a buszmegálló kb. 300 méterre található. A bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő kb. 500 méteres távolságban vannak.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom a jelentkezését!

Ár

Irányár 22,8 millió Ft (190 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Engi Zsuzsanna ev.
Név Engi Zsuzsanna
Telefon +36 20 669 Mutasd
Email engizs.miosz@ Mutasd