Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 899 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1986
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szeged-Gyálaréten a Napraforgó utcában kínálom eladásra ezt az 1986-ban, 899 m2-es telekre épült tetőtér beépítéses, bruttó 140 m2-es, 5 szobás családi házat az udvarán garázzsal és melléképülettel.
A házat 1986-ban építették. A falak B29-es téglából vannak, plusz ez elé belül egy sor 10 cm-es válaszfal tégla is került. /kivéve az udvar felőli falat./ A házat kívülről 5 cm-es hungarocellel hőszigetelték. A földszinti kádas fürdőszobában van a FÉG kazán, ami az egész ház radiátoros fűtés rendszerét szolgálja, plusz a két utcai szobában a cserépkályhákban héra fejes gázfűtés is üzemel. Mellette a gázbojler, /tartályos/ ami a használati meleg vizet adja.
A házba az udvaron, egy üvegezett teraszról lépünk, ahol jobbra a két utcai szoba, szemben az udvar felőli szoba, balra a konyha, WC, és a fürdőszoba találhatóak. A konyha melletti régi kamrából nyílik az emeletre vezető lépcső, ami egy társalgóba vezet, ahonnan jobbra és balra is van egy-egy nagy méretű hálószoba. Itt az emeleten egy tusolós fürdő van WC-vel.
A földszinten fa ablakok, az emeleten szintén fa tetőtéri ablakok vannak. Minden helyiségben van szerelve szúnyogháló, a földszinti ablakokon redőnyök is vannak.
Az udvarban egy tető alatt van a 15 m2-es garázs és szintén 15 m2-es melléképület. Ide a víz nincs bevezetve, a vezetékes gáz igen.
A kertben gyümölcsfák, bokrok és díszcserjék vannak.
Kimondottan ajánlom ezt a jó elrendezésű családi házat minden korosztálynak akik csendes, nyugodt környéket keresnek új otthonuknak!

Ár

Irányár 32,9 millió Ft (235 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Engi Zsuzsanna ev.
Név Engi Zsuzsanna
Telefon +36 20 669 Mutasd
Email engizs.miosz@ Mutasd