Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 167 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1219 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1940
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A Csongrád megyei Pusztaszer Munkástelepen (tájvédelmi körzet) kínálok eladásra egy közel 100 éves, felújított, régi iskola épületet, amely megmaradva az utókornak, jó pár évvel ezelőtt modernizálásra került. Az egy tantermes iskola mellett a házban a tanító úr 2 szobás lakrésze kapott még helyet, mely jelen állapotában így összesen egy nappali 2 egész, plusz 1 hálószobás családi ház lett. Pusztaszer központjától 3 km aszfaltos út plusz még kb. 500 m földes út vezet a házig.
A telek 1219 m2. A fő épületben, amely 167 m2, nappali plusz 2 hálószoba, (van még egy fél szoba) konyha-kamra, közlekedő, és fürdő-WC helyiségekből áll. A telken található még egy közel 200 m2-es, több helyiségből álló melléképület együttes, melyben garázs, nyári konyha, tárolók, fedett kocsi szín, műhely találhatóak.
A házban víz, villany, gáz bekötés van. (3 fázisú áram is) Az udvarban fúrt kút, öntöző rendszer lett kiépítve. Az épületeket riasztó védi az illetéktelenektől! Az udvaron mozgásérzékelős lámpák vannak felszerelve.
Az épület akár család számára lakóházként, akár vállalkozásnak, falusi turizmusnak is kitűnően alkalmas. Bármely korosztály számára ajánlom, aki csendes, nyugodt helyen szeretne élni, távol a nagyváros zajától.
A tulajdoni lap tiszta, az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Ár

Irányár 17 millió Ft (101 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Engi Zsuzsanna ev.
Név Engi Zsuzsanna
Telefon +36 20 669 Mutasd
Email engizs.miosz@ Mutasd