Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 800 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1986
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Hódmezővásárhely Kertvárosában a Mandula utcában, az erdő mellett, /a bejárat merőleges a Mandula utcára/ nagyon csendes részen kínálom eladásra ezt a 160 m2 es családi házat, mely egy 800 m2-es telken helyezkedik el az udvarában egy 32 m2-es ovális medencével, dupla garázzsal, melléképülettel.
A házat /első épület, ami az utcafronti rész/ 1965-ben építették, majd 1986-ban bővítették. A tágas 41 m2-es nappali nagy belmagasságú, egyedi hangulatú. Körülötte helyezkednek el a hálószobák, 4 db, a fürdőszoba, a szintén nagyméretű konyha-kamra, és a szélfogóban a WC kézmosóval. Az ablakok fából vannak, jó állapotúak. A szobákban parketta, a ház többi helyiségében hidegburkolat van. A ház melegét és meleg víz ellátását két kombikazánnal, radiátoros hőleadókkal lehet üzemeltetni, melynek köszönhetően a ház két részét külön-külön lehet fűteni. Az egyik kazán a fürdőszobában, a másik a bejáratnál az előszobában kapott helyet.
Az udvar felől egy 36 m2-es fedett terasz van, ahonnan a medence is megközelíthető. A medence 1,7 m mély, a víz mélysége 1,5 m szokott lenni. /kb. 46 m3 víz van benne/
Az autók tárolására egy dupla garázs ad lehetőséget, mely végében egy melléképület /ki minek szeretné!/ van, a kettő egy fedél alatt, összesen 100 m2. A víz és a villany ide is be van kötve.
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését hívjon, hogy megmutathassam a házat!

Ár

Irányár 70 millió Ft (410,16 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Engi Zsuzsanna ev.
Név Engi Zsuzsanna
Telefon +36 20 669 Mutasd
Email engizs.miosz@ Mutasd